Hantering av personuppgifter och kontaktuppgifter

JR ARC & DESIGN begränsar insamlingen och behandlingen av personuppgifter. Vi samlar in, lagrar eller behandlar personuppgifter på annat sätt enbart när det är nödvändigt. Att begränsa insamlingen och behandlingen av personuppgifter är det bästa sättet att minska risk att någon annan kommer över det. All information om personuppgifter eller andra känsliga uppgifter kommer att raderas efter avslutat projekt.  Undantag för vissa uppgifter som kan komma att lagras (se längre ner).

Uppgifter som kan komma att begäras inför projekt är nedanstående:

– Förnamn och Efternamn

– Personnummer

– Företagsnamn

– Organisationsnummer

– Företagsadress och faktureringsadress

– VAT-nr

– Bankuppgifter

– Styrelsen säte

– E-postadress

– Telefonnummer

– Postadress/ Bostadsadress

– Fastighetsbeteckning

– Kommun

Uppgifter som kan komma att lagras är följande: ​

Samtycke

JR ARC & DESIGN AB org. nr: 5592421381 kommer jag ge mitt samtycke genom att beställa och påbörja ett projekt med JR ARC & DESIGN godkänner och samtycker av uppgiftsbehandlingen på denna sida.

Referensprojekt

Genom samtycke till vår behandling av personuppgifter och kontaktuppgifter sparas i vår databas och kan komma att användas som referensprojekt.

Hur länge sparas dina personuppgifter?

Kontaktinformation kommer att sparas så länge ni har ett pågående uppdrag med Jr arc & design och är relevant anbudssammanhang men max 8 år. All information kommer att raderas om inte är relevant längre.