Brantingsskolan

JR arc & design fick möjligheten att agera som granskningsadministratör i granskningsprocessen för Brantingsskolan som är en modern grundskola med plats för 720 elever. Granskningen gjordes i plattformen Bluebeam med tillämpning av BEAst 2.0.

Lagerlokal med parkeringsgarage

Stor lagerlokal på 1300 m2 med parkering för transportbilar. Jr arc & design har hjälpt kunden med skissförslag och bygglov samt framtganing av handlingar inför teknisksamråd inom teknikområdena arkitektur, konstruktion, V/ VVS samt energi och även kontrollansvarig enl. PBL.

Tvåplanshus

Modern tvåplanshus av lättbetong. Målet med förarbetet har varit att påskynda utförandet med rätt materialval, minska kostnaderna och maximera arean för beställaren. Arbetet har sket i nära samarbete med entreprenad samt beställare. Vi på Jr arc & design har hjälpt kunden med skissförslag och bygglov samt framtganing av handlingar inför teknisksamråd inom teknikområdena arkitektur, konstruktion, V/ VVS samt energi och kontrollansvarig enl. PBL.

Biltvätt

Framtagning av 3D-modeller och videoklipp med förslag på biltvätt utifrån kundens önskemål. Energieffektiv biltvätt som har både solceller och smarta funktioner som kan styras via en app för att minska kostnader samt underlätta användandet för både kund och brukare.

Tillbyggnad

Tillbyggnation med ett sovrum och ett inglasad uterum där vi på Jr arc & design hjälpte kunden med ritningar och kontrollplan inför anmälan samt och agerade som projektledare.

3D-visualisering

Framtagning av 3D-modeller och förslag på olika typer av hus utifrån kundens önskemål. Husen är placerade för bästa möjliga utsikt och har välplanerade planlösningar .

Fasad villa tillbyggnad

Tillbyggnad

Tillbyggnation av tvåplansvilla, där vi på JR ARC & DESIGN hjälpte kunden med ritningar för anmälan och kontrollplan inför startbesked.